Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، بیش از ۱۰ درصد از کودکان در سن مدرسه دچار اختلال بیش فعالی هستند و مشخص شده است ارتباط شناخته شده‌ای با زایمان زودرس (کمتر از ۳۷ هفتگی) دارد.

«نانسی رایشمن»، نویسنده این مطالعه و استاد اطفال در دانشکده پزشکی راتگرز، گفت: «گزارش‌های معلمان، همراه با گزارش‌های مادر و ارزیابی‌های پزشک، ورودی ارزشمندی برای تشخیص اختلال بیش فعالی ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم گزارش شده توسط مادر عموماً منعکس کننده رفتارها در خانه یا گروه‌های اجتماعی است، در حالی که علائم گزارش شده توسط معلم منعکس کننده رفتارها در یک محیط آموزشی ساختاریافته توسط متخصصانی است که با تعداد زیادی از کودکان کار می‌کنند و طیف وسیعی از رفتارهایی را که دانش آموزان در کلاس درس از خود نشان می‌دهند مشاهده می‌کنند.»

این تیم تحقیق، به دنبال تخمین ارتباط بین زمان تولد و علائم اختلال بیش فعالی کودکان ۹ ساله بودند که توسط معلمانشان گزارش شده بود.

آنها داده‌های مربوط به ۱۴۰۰ کودک را که به‌طور تصادفی از ۷۵ بیمارستان در ۲۰ شهر بزرگ ایالات متحده از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ جمع آوری شده بود و با مادران طی ۹ سال بارها مصاحبه شده بود، بررسی کردند.

در طول ۹ سال پیگیری، از معلمان کودکان خواسته شد دانش آموزان خود را با استفاده از فرم اصلاح شده شامل علائم بیش فعالی، رفتار مخالف و مشکلات شناختی، ارزیابی کنند.

به طور کلی، محققان دریافتند کودکانی که در اوایل ۳۷-۳۸ هفتگی بارداری به دنیا می‌آیند، به طور قابل‌توجهی نمرات بالاتری نسبت به کودکانی که ۳۹-۴۱ هفته بارداری بدنیا می آیند در بیش فعالی و مشکلات شناختی داشتند.

محققان دریافتند تولد در هفته‌های ۳۷ تا ۳۸ با ۲۳ درصد نمرات بیش فعالی بیشتر همراه است. درحالیکه تولد در هفته‌های ۳۹ تا ۴۱ بارداری، ۱۷ درصد نمرات بیش فعالی بالاتری دارد.

رایشمن گفت: «یافته‌ها از توصیه‌های فعلی برای به تأخیر انداختن زایمان انتخابی تا حداقل ۳۹ هفته حمایت می‌کنند و نشان می‌دهند که غربالگری‌های منظم علائم بیش فعالی برای کودکان متولد شده در هفته‌های ۳۷ تا ۳۸ مهم است.»

او گفت: «نوزادان نارس به دلیل رشد نابالغ مغز در معرض خطر افزایش ابتلاء به اختلال بیش فعالی هستند.»

رایشمن می‌گوید: «رشد و تکامل قابل توجهی در انواع مختلف سلول‌های مغزی بین هفته‌های ۳۴ تا ۴۰ بارداری مشاهده می‌شود. نوزادانی که در آخر بارداری متولد می‌شوند در مقایسه با نوزادانی که زودرس به دنیا می آیند احتمالاً از یک تا دو هفته بیشتر رشد مغز در رحم بهره مند می‌شوند.»

کد خبر 5563196

منبع: مهر

کلیدواژه: زایمان بارداری کودکان ویروس کرونا کووید 19 واکسن کرونا آمار کرونا دیابت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سرطان کودکان سازمان بیمه سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا بارداری زنان درمان ناباروری پروتکل های بهداشتی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • اینزاگی ساسولو را به بقا امیدوار کرد
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است