Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@20:54:42 GMT

نقش خواب در بهبود علائم اختلال کم‌توجهی ـ بیش فعالی

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۹۳

متخصصان معتقدند که خواب می‌تواند فاکتوری کلیدی در کاهش تاثیرات اختلال کم‌توجهی ـ بیش فعالی (ADHD) باشد.

به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکی در استرالیا دریافتند علائم اختلال کم‌توجهی - بیش فعالی در ۷۰ درصد کودکانی که مشکل خواب دارند تشدید می‌شود.

به گفته متخصصان، عادات خواب کودکان مبتلا به اختلال کم‌توجهی - بیش فعالی می‌تواند تفاوت‌های چشمگیری ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کودکان مبتلا به این اختلال که از عادت خواب منسجم و منظم برخوردارند کمتر در زمان خواب مضطرب هستند و راحت‌تر به خواب می‌روند.

همچنین عادات خواب منظم باعث می‌شود کودکان در طول روز بیشتر هوشیار باشند و کمتر احساس خواب‌آلودگی کنند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته متخصصان، رفع مشکلات خواب می‌تواند کیفیت زندگی مبتلایان به این بیماری را با تغییر رفتار و موفقیت‌های تحصیلی دگرگون کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت

محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : شعار امسال روز مامایی با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در کشورمان هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت است که ۶۰ درصد تکالیف اجرای قانون جوانی جمعیت بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

محمدی بیان کرد: با توجه به قانون جوانی جمعیت و تکالیف وزارت بهداشت، حوزه مامایی بیشترین سهم را در اجرای این قانون دارند و بیشترین کنش را با زوجین دارند در واقع آنها در حوزه بهداشت، مشاوره ازدواج، مراقبت بارداری، آموزش‌های لازم فعال‌اند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، ترویج زایمان طبیعی به کمک متخصصان مامایی در دستور کار قرار گرفته و اطلاع‌رسانی خطرات سزارین به عنوان تهدید نسل به مادران باردار گوشزد می‌شود درحالی‌که زایمان طبیعی سبب کاهش خطرات فرزندآوری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: ارائه مشاوره و اصلاح سبک زندگی در زوجین جوان و اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از روش‌های جلوگیری از بارداری به اطلاع خانواده‌ها می‌رسد.

محمدی خاطرنشان کرد: متخصصان رشته مامایی در چهار حوزه بهداشت، درمان، مراکز خصوصی و آموزش در دانشکده پزشکی مشغول فعالیت هستند و در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشاوره و آموزش‌های لازم را به زوجین و مادران باردار ارائه می‌کنند.

وی اضافه کرد: در استان کرمانشاه ۸۵۰ متخصص و کارشناس مامایی وجود دارد که با تخصص خود در حوزه‌های مختلف به خانواده‌ها برای بهداشت و درمان و سلامت خانواده به‌ویژه مادران باردار و فرزندان کمک می‌کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه